Bv's lenen stem aan vijfde ‘Ice Age'

Bv's lenen stem aan vijfde ‘Ice Age'

Jonas Van Geel (Shangri Llama), Kevin Janssens (Sid), Lucas Van den Eynde (Diego), Koen De Graeve (Manny), Herwig Ilegems (Buck) en Evelien Bosmans (Brooke) maken hun opwachting in onze versie van de Amerikaanse animatiefilm. Voor Scrat werd de originele Amerikaanse stem van Chris Wedge behouden. Verder zijn ook Tania Van der Sanden, Charlotte Vandermeersch, Jelle De Beule, Britt Van Der Borght, Aagje Dom, Nico Sturm, Dries Vanhegen, Ergin Arslanbas, Thomas Van Achteren en Frank Deboosere van de partij.

Scrats epische achtervolging van het ongrijpbare eikeltje brengt hem in de ruimte. Daar veroorzaakt hij per ongeluk een kosmische kettingreactie die een bedreiging vormt voor de planeet. Om aan dit gevaar te ontstnappen moeten Sid, Manny, Diego en de rest van de kudde hun huis verlaten en beginnen ze aan alweer een knotsgek en spannend avontuur.

Normaal zou de film vanaf 15 juli in de zalen zijn, maar om de concurrentie met de nieuwe ‘Ghostbusters' te vermijden, werd de première opgeschoven naar 22 juli.