Buschauffer vlecht elke dag haar van meisje om ontroerende reden

Buschauffer vlecht elke dag haar van meisje om ontroerende reden

Sinds het overlijden van haar moeder probeert Isabella samen met haar vader en drie broers en zusjes de draad van het leven weer op te pakken. En dat lukt hen aardig, al blijft de vader op één vlak worstelen. Terwijl de moeder vroeger mooie vlechten maakte, zorgt hij alleen maar voor knopen in het haar van het meisje.

Omdat de man zich er geen raad mee wist, besloot hij het kapsel kort te laten knippen. Alles veranderde toen Isabelle haar beklag deed bij Tracy, de buschauffeur die het meisje elke dag naar school brengt. Naar verluidt gaf de tiener toe dat ze haar lange lokken miste, en de vrouw besloot prompt om het haar van Isabella te vlechten. Sindsdien is het een dagelijkse gewoonte geworden.

A Utah school bus driver is being credited for going above and beyond for one of her young riders.

Over the years young Isabella Pieri relied on her father to teach her how to take care of herself, after her mother died.

STORY >> https://t.co/651S5Zacxe pic.twitter.com/9PQHzEk7WI

— Newschannel 6 (@Newschannel6Now) 4 april 2018

Borstkanker

"Zeven jaar geleden kwam ik te weten dat ik borstkanker had. Een van de gedachten die door mijn hoofd spookte was: wie gaat er nu voor mijn kinderen zorgen? Niet dat mijn echtgenoot zijn plan niet zou trekken, maar als moeder maak je je toch zorgen", vertelt de vrouw aan de lokale nieuwszender KSL TV. Voor haar was het dan ook een logische keuze om het meisje te hulp te schieten.

De vader van Isabella is alvast dolblij met het aardige gebaar van de vrouw. "Tracy moest helemaal niet helpen, maar ze deed het toch. Dat is bewonderingswaardig."