Burgerketen biedt veganistische hamburger aan, maar slaagt niet in opzet

"Wij zijn niet in staat om deze veganistische burger, vegan te serveren." Deze boodschap kreeg een klant vorige week toen ze de snack wilde bestellen bij burgerketen Luna Grill in San Diego. 
door
Axelle.Lot
Leestijd 1 min.

Grace is een fervente veganist en was dan ook behoorlijk ontgoocheld toen ze merkte dat de 'vegan' hamburger die ze wilde bestellen kaas bevatte. Ook op de vraag of de snack zonder dierlijke proteïnen kon geserveerd worden, kreeg ze een negatief antwoord. Wat is het nut van een plantaardige burger als je deze niet wil serveren vroeg ze zichzelf af op Twitter?

Frietjes 

Producent Beyond Burger die de veggie hamburger op de markt bracht is onder vegetariërs en veganisten nochtans razend populair. Grace die moest het uiteindelijk stellen met wat falafelfrietjes en een veggie kebab zonder broodje. Een teleurstellende namiddag voor de jonge vrouw.

“Not able to prepare vegan style”

I asked them if it'd be vegan if I got it without the feta. They said no because they fry it on a buttery pan. I asked if they could use no butter. They said it'd take too long to wash the pan. What good is a beyond burger if it isn't vegan? ? pic.twitter.com/4ZTGojvvGc

— ?anilla bean (@veganpoIice) April 2, 2018