Brusselse heldin Anysa trapt in Brussel-Centraal Lokale Helden 2017 op gang

Brusselse heldin Anysa trapt in Brussel-Centraal Lokale Helden 2017 op gang

Op 28 april gaat in heel Vlaanderen en Brussel de tweede editie van Lokale Helden door. Brusselse zangeres Anysa heeft treinreizigers uit alle windstreken reeds opgewarmd voor wat hen vrijdag te wachten staat.

Het soulvolle optreden van Anysa in het station Brussel-Centraal zette meteen de toon voor de andere initiatieven op vrijdag. Meer dan 1.000 plaatselijke artiesten treden dan op in 190 gemeenten op de meest uiteenlopende locaties: in stations, jeugdhuizen, badkamers, kerken, jeugdhuizen, cafés, cultuurcentra,...

Vandaag weergalmde in het Brussels station muziek door de hal, maar morgen en overmorgen zijn ook de stations van Antwerpen en Gent aan de beurt. Donderdag staat indiepopband Tin Fingers in Antwerpen-Centraal. Op vrijdag treedt het Nederlandstalig hiphopcollectief Okkupeerder op in Gent-Sint-Pieters.

Foto Metro / T. Effiong

Lokale Helden is een initiatief van Popunt, een bende muziekliefhebbers die zich elke dag inspannen om het leven van muzikanten en dj's interessanter en aangenamer te maken. Wil je lokaal talent ontdekken en aanmoedigen? Breng dan eens een bezoek aan lokalehelden.be. Daar vind je alle activiteiten bij jou in de buurt.

Tsane Effiong