Bruid doet akelige ontdekking over haar verloofde

Bruid doet akelige ontdekking over haar verloofde

De vrouw – die anoniem wenst te blijven – was twee jaar samen met haar vriend toen hij haar ten huwelijk vroeg. Zes weken voor de grote dag vroeg haar schoonmoeder om nog een extra gast uit te nodigen op de trouw: de échte vader van haar zoon. Toen de vrouw de foto zag, viel ze achterover van verbazing. Het bleek om haar eigen vader te gaan, wat van hen dus broer en zus maakte.

In paniek

De vrouw werd grootgebracht door haar moeder en grootouders. Haar verloofde werd op zijn beurt opgevoed door zijn moeder en stiefvader. Toen ze elkaar leerden kennen, was het liefde op het eerste gezicht, maar wisten ze dus niet dat ze familie van elkaar waren. Toen ze tot de choquerende ontdekking kwam, raakte ze volledig in paniek. “Ik ben naar huis gegaan en confronteerde hem ermee. Ik huilde, ik schreeuwde. Maar hij zat daar maar zo zenuwachtig”, vertelt ze aan Elite Daily.

Al ruim een jaar op de hoogte

Blijkbaar wist de man al meer dan een jaar hoe de vork in de steel zat. Hij hield het echter voor zich, uit schrik dat hij haar kwijt zou raken. “Ik voel me verraden. Mijn hart is gebroken. Ik weet niet wat ik moet doen. Ik heb zoveel geld in deze bruiloft geïnvesteerd en een groot gedeelte daarvan krijg ik niet meer terug. Daar komt bij dat ik niet weet hoe ik dit aan mijn familie en vrienden ga uitleggen. Erger nog, ik hou van hem. Ik weet dat we niet samen kunnen zijn, maar tot gisteren dacht ik dat we samen oud zouden worden”, klinkt het.

Intussen heeft de vrouw toch besloten om een punt achter de relatie te zetten.