Broertje Taylor Swift gooit Kanye West-sneakers in de vuilbak

Broertje Taylor Swift gooit Kanye West-sneakers in de vuilbak

In een ver verleden maakte de rapper Taylor Swift helemaal belachelijk. In 2009 ontving Swift een Video Music Award voor beste vrouwelijke artieste waarop Kanye haar de micro ontnam en zei dat Beyoncé deze prijs had moeten winnen.

Na veel gezeur en getwijfel over de naam van zijn album was de kogel pas enkele dagen geleden door de kerk. Het album heet niet 'Swish', noch 'Waves', maar het heet 'The Life of Pablo'. En met Pablo wordt niet Pablo Eskobar bedoelt, maar wel Pablo Picasso, een van zijn grote voorbeelden. De albumhoes werd trouwens ontworpen door Peter De Potter, een Belgische kunstenaar. Je kan het album sinds vandaag beluisteren op Tidal.

In zijn nummer ‘Famous' van het album 'The Life of Pablo' haalt hij weer uit naar Taylor Swift. De Swift-fans werden helemaal gek toen ze het nummer hoorden op het debuut van de Yeezy Season 3-collectie. De lyric “Taylor en ik kunnen nog steeds seks hebben” en “ik maakte die bitch populair” vielen niet in goede aarde.

Als we de man van Kim Kardashian mogen geloven, heeft hij hierover gepraat met Taylor en zij vond het zelfs grappig. Maar de country-zangeres ontkent dit en zegt dat ze nooit toestemming heeft gegeven voor zo'n taalgebruik in zijn nieuw nummer.

Het broertje van Taylor, Austin Swift, tolereert de uitspattingen van Kanye niet langer. Hij postte een hilarisch filmpje op zijn Instagram account waar hij zijn Yeezy-schoenen, die Kanye ooit ontwierp, in de vuilbak gooit. Hij schreef erbij: “Ik doe alvast grote schoonmaak voor de lente. Hier gaan we weer.” Voor de sneakesr betaal je nochtans gauw 200 dollar.

Getting a head start on some spring cleaning. Here we go again.

A video posted by Austin Swift (@austinkingsleyswift) on