Britse vrouw verliest stuk tand bij elke nieusbui

Britse vrouw verliest stuk tand bij elke nieusbui

De gebitsproblemen begonnen toen het meisje 14 jaar was. Tanden brokkelen af, haar tandvlees is voortdurend ontstoken en de vullingen blijven ook niet op hun plaats zitten. Elke keer het arme meisje niest, vallen de vullingen eruit. "Ik heb elke dag pijn aan mijn gebit", klaagt de beklagenswaardige Britse tegen Milton Keynes Citizen.

gofundme / letlinzismileagain

Grant worstelt ook met diabetes type 1, maar dat heeft waarschijnlijk niets te maken met haar bizarre aandoening. "Ik eet al jaren geen suikers meer, dus daar ligt het niet aan." Ook heeft ze problemen met haar kaakgewricht, waardoor ze enkel en alleen zacht voedsel kan eten.

Tandartsen staan perplex door dit medisch raadsel. Omdat niemand weet wat er aan de hand is, kan de vrouw ook niet meer terecht bij de Britse Nationale Gezondheidsdienst. De enige optie die haar nog rest, zijn implantaten. Maar die behandeling kost maar liefst 25.000 euro en wordt niet vergoed door de verzekering. Met een crowdfundingsactie hoopt Grant voldoende geld bij elkaar te sprokkelen.