Britse mannen dragen hun onderbroeken gemiddeld zeven jaar

Britse mannen dragen hun onderbroeken gemiddeld zeven jaar

Het is een cliché dat mannen hun kleren bijhouden tot ze kapot zijn, maar een Britse studie bevestigt het. De zender KPNX meldt dat Britse mannen hun onderbroeken gemiddeld zeven jaar dragen.

Diezelfde zender trok de straat op om mannen de kleren van het lijf te vragen over hun onderbroek. "Ik draag mijn onderbroeken zelfs nog als er gaten in staan", gaf een man toe. "Ik vind het heel vervelend om onderbroeken te kopen dus ik wacht meestal tot iemand anders ze voor me koopt", legt een andere man uit. "Volgens mij maakt het voor mannen echt niet uit hoe ze eruit zien in hun ondergoed", mijmert een vrouw.

De televisiezender trok ook naar een kledingwinkel. Daar gaven ze toe dat vrouwen elke seizoen nieuw ondergoed kopen, terwijl mannen blijkbaar niet weten wat ze op moeten letten als ze ondergoed kopen. Het is bij vele mannen duidelijk dat ze maar eens in de zoveel jaar onderbroeken kopen.

Uit de studie bleek iets ergers. Sommige mannen dragen een aantal dagen dezelfde onderbroek. Dat is een pak minder hygiënisch dan zeven jaar dezelfde, maar elke dag gewassen onderbroek.