Britse man is verliefd op eigen moeder

Een Britse man heeft na veertien jaar zijn biologische moeder teruggevonden. Maar nu mama en zoon weer op regelmatige basis contact hebben met elkaar, is de jongen verliefd geworden op zijn moeder.
door
Tom Kostermans
Leestijd 1 min.

Veertien jaar geleden stond Rose Bestall uit Manchester haar zoon Shane Burke af voor adoptie. De moeder was toen slechts negentien jaar oud en haar zoon vijf. Via Facebook probeerde Burke onlangs om terug in contact te komen met zijn mama. Dat lukte, maar er nestelden zich onverwachts vlinders in de buik van de jongeman.

Er is hier dus sprake van genetische seksuele aantrekkingskracht, een term die wordt gebruikt bij familieleden die zich seksueel tot elkaar aangetrokken voelen wanneer ze elkaar als volwassenen voor het eerst ontmoeten. Bestall vertelt aan People dat ze het gedrag van haar zoon ongepast vindt, maar hem wel weer in haar armen heeft gesloten. De moeder is ondertussen voor de tweede keer getrouwd en heeft vier kinderen uit haar tweede huwelijk. Ze is overigens niet geïnteresseerd in een relatie met haar zoon, die wel kan leven met de situatie.

Foto Facebook / Shane Burke