Brits lingeriemerk wil vrouwen aan het masturberen krijgen

We worden in het dagelijkse leven om de oren geslagen met allerlei challenges die we moeten proberen. Maar de ‘masturbatiechallenge' van lingeriemerk Ann Summers is van een heel ander kaliber en iets zegt ons dat er veel volk aan gaat meedoen. 
door
Axelle.Lot
Leestijd 1 min.

De maand mei is al verrassend warm gestart en die wordt er met de 'masturbatiechallenge' van lingerieketen Ann Summers alleen maar heter op. Aan de hand van prentjes en een uitgebreide handleiding wil de oprichtster dat vrouwen meer aandacht aan zichzelf besteden. "Zelfbevrediging is goed voor verschillende redenen. Je wordt er vrolijker door en je verbrandt ook een heleboel calorieën", valt er te lezen op haar blog.

Black Swan

Wie op een erotische zelfontdekkingstocht gaat moet ten eerste goed voorbereid zijn. Probeer net zoals bij het mediteren je even af te sluiten van alle stress en zorgen. Pas daarna kan je aan het echte werk beginnen.

De eerste challenge krijgt de elegante naam 'Black Swan' en vereist weinig lenigheid. Het enige wat je moet doen is op je buik gaan liggen en zo het ultieme genot ontvangen.

Ann Summers

Alle tips & tricks vind je op de blog van Ann Summers.