Brengt Beyonce over twee weken een nieuw verrassingsalbum uit?

Brengt Beyonce over twee weken een nieuw verrassingsalbum uit?

Beyonce verraste vriend en vijand in december vorig jaar toen ze haar titelloze album uitbracht. Nu is het internet er van overtuigd dat de ster haar oude truc nog eens zal doen en een album zal uitbrengen binnen twee weken.

Het bewijs daarvoor is niet echt sterk, maar op Twitter circuleert een tracklist en een release bevestiging voor een Beyonce Volume 2 album. De memo bevat 10 nieuwe songs waaronder nieuwe samenwerkingen met Nicki Minaj, Justin Timberlake en Rihanna, en 11 nieuwe video's. Vibe Magazine wijs erop dat de geruchten rond een samenwerking tussen Beyonce en Rihanna al maanden de ronde doen. WonderingSound merkte ook op dat dit zou verklaren waarom de releasedatum van The Pinkprint, het nieuwe album van Minaj, werd verlaat van 24 november naar 15 december.

Het document stelt dat er een digitale editie van het nieuwe album op 14 november beschikbaar zal zijn en dat een exemplaar met vier discs, inclusief "Beyonce" en een DVD van zowel haar Mrs Carter World Tour als de tour On The Run zou worden uitgebracht op 25 november.

Zijn deze geruchten waar of niet? Daar zullen we pas over twee weken zeker van zijn, maar intussen is er niets mis met hopen en dromen.

— no. (@simonefiasco) 1 november 2014