Brangelina maakt nieuwe start

Brangelina maakt nieuwe start

De sterren hebben elkaar voor het eerst gezien sinds ze hun breuk wereldkundig maakten. Ian Halperin, de biograaf van het koppel, liet aan The Daily Mail verstaan dat Brad en Angelina de draad van hun relatie weer willen oppikken. "Ze hebben elkaar in het huis van een vriend ontmoet. Brad zette de eerste stap en vervolgens vlogen ze elkaar in de armen", klinkt het. Na flink wat tranen zouden de twee acteurs alles hebben uitgepraat.

Ruzie met zoon Maddox

Met de hulp van een intense spirituele therapie willen ze nu weer voor elkaar gaan.De breuk kwam er na incident op een vlucht van Frankrijk naar Los Angeles vorig jaar. Toen zou Pitt in een ruzie verwikkeld zijn geraakt met zijn oudste zoon Maddox. Vrienden van het koppel vreesden toen dat de twee nooit meer de brokken zouden kunnen lijmen.

Scheiding

Hoewel er nu positief nieuws is, betekent dat volgens Halperin niet dat de scheiding van de baan is. "Voor Brad en Angelina is dat slechts een stukje papier. Ze hebben het gevoel dat ze na de scheiding een nieuwe start kunnen maken."