Bram, Linde en Eva presenteren Warmste Week

Bram, Linde en Eva presenteren Warmste Week

Het trio zal de Warmste Week gaan presenteren, de non-stop radio van Music For Life van Studio Brussel. Tijdens de week eind december worden mensen aangespoord een goed doel te kiezen en er op allerlei manieren geld voor in te zamelen. Op die manier steunt het evenement meer dan 1.000 Vlaamse vzw's.

Het motto van dit jaar luidt: ‘Iedereen zorgt voor iedereen'. Tussen het spelen van verzoekplaatjes door zal de radio ook enkele topartiesten ontvangen, die ‘The Flame' – het podium in het recreatiedomein - zullen platspelen. Onder andere Jamie Lidell, Lost Frequencies en Bazart zullen hun kunstjes komen tonen.

Warmste Radio

Net als vorig jaar slaat Studio Brussel de handen in elkaar met andere radiostations om samen de Warmste Radio te maken. Op 24 december zullen vier VRT-radiozenders gezamenlijk radio maken en uitzenden. Radio 1 vaardigt Dennis van den Buijs af, radio 2 Britt Van Marsenille en radiozender MNM stuur Tom De Cock.

1.302 goede doelen

Het geld dat tijdens de week verzameld wordt, zal door de Koning Boudewijnstichting naar de correcte vzw worden opgestuurd. “Dit jaar zijn er 1.302 geregistreerde goede doelen waarvoor mensen acties kunnen ondernemen”, aldus Gerrit Rauws van de stichting. “Alle belangrijke maatschappelijke thema's komen dankzij Music For Life aan bod. Voor verschillende vzw's is het dan ook van levensbelang.”

Warmathon

Tijdens de Warmste Week krijgt de Vlaming ook dit jaar de kans om te lopen voor het goede doel. In vijf provinciehoofdsteden en - voor het eerst - in Brussel zul je rondjes kunnen hollen om geld in te zamelen. Bij de aankomst krijgen de deelnemers een heuse gouden Warmathon-medaille.

Dit zijn de locaties: aan de voet van het Atomium in Brussel (18 december), in het Kiewit Sportpark in Hasselt (19 december), in het Minnewaterpark in Brugge (20 december), in het Rivierenhof in Antwerpen (21 december), in het Provinciedomein Kessel-Lo in Leuven (22 december) en in het Sport- en recreatiepark De Blaarmeersen in Gent (23 december).