Brad Pitt krijgt onder zijn voeten van radiopresentator: "Laat mijn lief met rust"

Brad Pitt krijgt onder zijn voeten van radiopresentator: "Laat mijn lief met rust"

Sinds Brad Pitt (55) in 2016 scheidde van Angelina Jolie is de Amerikaans acteur op vrijersvoeten. Dat bezorgt de Amerikaanse radiopresentator en acteur Terrence J (37) behoorlijk wat stress. Onlangs flirtte Brad immers openlijk met de vriendin van Terrence J, het Duits-Amerikaans model Jasmine Sanders (28).

Dinosaurus uit Hollywood

Naar aanleiding van het filmfestival van Venetië, waar Brad zijn nieuwe film ‘Ad Astra' voorstelt, werd hem in een tv-interview gevraagd wat hij van plan was in Italië. “Eindelijk de vrouw van mijn leven vinden. Al zal dat niet makkelijk worden. Ik word er niet jonger op. Wie wil er nu iets beginnen met een dinosaurus uit Hollywood?”, lachte hij.

Hoteladres doorgeven

Zijn gebeden werden beantwoord door Jasmine Sanders op sociale media. “Ik ben in Venetië, schat. Ik zal je het adres van mijn hotel doorgeven”, schreef ze. Dat wekte meteen de interesse van Brad op. “Dat is zo lief. Hopelijk heeft je kamer satijnen lakens”, knipoogde hij. Waarop Jasmine het spelletje meespeelde. “Maakt niet uit, we gaan die lakens niet nodig hebben. Het zal veel te warm worden op die kamer”, antwoordde ze.

Spaghetti Bradenese

Uiteraard ontging hun virtueel geflirt ook Terrence J niet. Hij begon ze duidelijk te knijpen, uit vrees zijn vriendin te verliezen aan de topacteur. “We hebben het hier wel over Brad Pitt, hè. Die kerel kan elke vrouw krijgen die hij wil. Ze vallen bij bosjes in zwijm voor hem als hij nog maar naar hen lacht. En nu jaagt hij dus op mijn lief. Echt, ik smeek hem: gast, laat mijn lief met rust. Want ik ga ongelukken doen als hij haar versiert. Ik vlieg dan meteen naar Italië en maak spaghetti bolognaise van hem. Spaghetti Bradenese!”, lezen we in TV Familie.

Hieronder enkele foto's van het koppel Jasmine Sanders en Terrence J:

https://www.instagram.com/p/Bmfb-1oham6/

https://www.instagram.com/p/B1R_jIxh1R-/