Boek een overnachting in dit levensgrote Barbie en Ken-huis

In het Britse Essex staat een heel apart huis. Het Eaton House lijkt om een immense replica van een poppenhuis van Barbie en Ken. Voor een schamele 1.800 pond kan je er overnachten.
door
Xavier
Leestijd 1 min.

Felroze kamers, overal goud en glitter en een zwart-witte badkamers. Het zijn maar een paar van de troeven van het Eaton House. De woning wordt door de verhuurders op Airbnb omschreven als 'a magical place', maar ons lijkt het meer iets voor een jonge Eddy Wally.

Het huis bevat in totaal zes slaapkamers, met genoeg bedden voor veertien tijdelijke bewoners. In de beschrijving wordt vooral het roze karakter en de talrijke eenhoorns aangeprezen. Het zou "het kunstwerk" zijn, "dat constant evolueert". Smaken verschillen, dat is duidelijk, want sterren zoals Iggy Azelea vonden de look uitnodigend genoeg om er te gaan logeren.

En zo'n verblijf is niet goedkoop. Op het huis kleeft een huurprijs van 1.800 pond per nacht, iets meer dan 2.100 euro. Daarvoor krijg je wel het hoofdgebouw, het bijhuis, de twee tuinen en leuke extraatjes zoals een verzameling van oude Playboys en twee cinemazalen. En niet te vergeten een jacuzzi.

[gallery size="medium" td_select_gallery_slide="slide" ids="724239,724240,724242"]