Bloeit er iets tussen Lady Gaga en Bradley Cooper?

Bloeit er iets tussen Lady Gaga en Bradley Cooper?

Lady Gaga en Bradley Cooper schitteren als koppel in het romantische drama ‘A Star Is Born'. Heel wat fans zouden het dan ook erg leuk vinden mochten de twee ook in het echt een stel zijn.

Woensdag werd bekendgemaakt dat Lady Gaga een punt zette achter haar relatie met Christian Carino, met wie ze sinds 2017 verloofd was. Maar er zijn nog een aantal aanwijzingen dat een eventuele relatie tussen Gaga en Bradley in de maak zou zijn.

Geheimzinnige tatoeage

Zo vermoeden sommige fans dat het niet toevallig is dat Lady Gaga onlangs een nieuwe tatoeage liet zetten met haar naam in muzieknoten. Op haar onderarm prijkt nu een notenbalk met de noten sol (G), la (A), sol (G), la (A). Gaga, dus. Als je de noten echter in de bassleutel leest, krijg je si (B), do (C), si (B), do (C). Oftewel de initialen van de 44-jarige acteur.

Naar verluidt gaan Gaga en Bradley overigens zondag samen en als date naar de Oscars. En ook de geruchten dat het tussen Bradley Cooper en zijn vriendin Irina Shayk niet goed gaat, kunnen een teken aan de wand zijn.

The notes spelling GAGA in the treble clef, spell BCBC in the bass clef... they really complete each other... pic.twitter.com/fsFQ4xsCH9

— Ezra May (@missezramay) February 14, 2019