'Blind Getrouwd': "Annelies heeft echt haar best gedaan om er iets van te maken"

'Blind Getrouwd': "Annelies heeft echt haar best gedaan om er iets van te maken"

Drie van de vijf koppels hebben het ‘Blind Getrouwd'-experiment overleefd. Dat is een mooi rapport. Line en Victor, Elke en Tim, en Joke en Stijn kozen ervoor om de koers van hun huwelijksbootje verder te zetten. Voor Jolien en Lenny, en Annelies en Joris scheiden de wegen.

Vijf weken toch volgemaakt

Bij dat laatste koppel schrok geen enkele kijker van het verdict. De overenthousiaste Joris paste niet in het kraam van de meer bedachtzame Annelies. Toch vinden de maker van het populaire VTM-programma dat sommige kijkers te hard waren voor het koppel.

Ze vinden het positief dat de twee zijn blijven vechten. “Al was het maar omdat ze hun vijf weken wel hebben volgemaakt, ondanks de moeilijkheden. Al die tijd zijn ze blijven praten. Al had de ene niet altijd het gevoel dat de andere even goed luisterde. Toen Joris die tachtig witte rozen kocht voor Annelies, deed hij dat met de beste bedoelingen”, klinkt het in Het Nieuwsblad.

Geen goede dynamiek

En precies dát moment was de druppel voor Annelies. “Voor Annelies was dat een dieptepunt: zij had Joris gevraagd om haar een beetje tijd te geven. Met die rozen had zij het gevoel dat Joris écht niet naar haar geluisterd had. Ze hebben dat uitgepraat en hun tweede adem gevonden, maar de dynamiek tussen die twee zat gewoon niet goed."

"Annelies wou het rustig aan doen, Joris dacht: dit zit goed, gaan met die banaan. Annelies heeft echt haar best gedaan om er iets van te maken. Alleen is er bij Annelies een groot verschil tussen wat ze zegt en hoe ze het zegt. Ze meent het goed, maar het komt er soms verkeerd uit”, luidt het.