'Blind Date' komt terug met Nathalie Meskens als Ingeborg

'Blind Date' komt terug met Nathalie Meskens als Ingeborg

VTM heeft groot nieuws bekendgemaakt. De zender viert op 1 februari haar dertigste verjaardag en heeft daarom een speciaal cadeau. Het datingprogramma 'Blind Date' krijgt een remake en zal opnieuw op het scherm verschijnen. De kernelementen van de show blijven behouden, maar er zijn ook enkele opmerkelijke veranderingen.

Schuifwand blijft behouden

Zo zal Ingeborg niet langer de kandidaten begeleiden in hun zoektocht naar de liefde. Nathalie Meskens, die nu al een van de prominente VTM-gezichten is, zal de presentatie op zich nemen. Het productiehuis De Mensen is aangenomen om de nieuwe 'Blind Date' vorm te geven, net zoals ze dat al eerder deden met 'Mag ik u kussen?'. Het belooft om de meest iconische kenmerken te behouden. Zo zal de bekende begintune opnieuw weerklinken en zullen de kandidaten ook gescheiden worden door een wand.

"We hebben het vernieuwde 'Blind Date' al eens getest op café", vertelt Nathalie Meskens aan Het Laatste Nieuws. "Met succes. Het was geweldig plezant. En ik kan je zeggen: dit is niet zomaar een programma. Eindelijk begrijp ik waarom Ingeborg destijds zo vrolijk rondhuppelde. Eens de show begonnen is, ga je er als presentatrice volledig in op. Ik kon me tijdens de cafétest echt niet inhouden om tijdens het spelletje zelf aan de andere kant van de wand te gaan piepen, ook al was die wand voor de gelegenheid een gordijn dat was opgehangen. (lacht)"