BIZAR. Vrouw steekt vriend neer omdat hij haar slechts een berichtje stuurde voor haar verjaardag

BIZAR. Vrouw steekt vriend neer omdat hij haar slechts een berichtje stuurde voor haar verjaardag

Janet Kearns beantwoordde het berichtje met ‘bedankt', maar stormde daarna meteen naar het appartement van haar vriend, Alan Pearce, in Manchester. De 46-jarige vrouw vermoedde dat Alan haar bedroog, waarop een verhitte discussie volgde. De twee begonnen zelfs met elkaar te vechten en belandden op de gang. Daar belde Alan de politie, maar terwijl ging Janet terug naar binnen en pakte ze een keukenmes dat ze vervolgens koelbloedig in Alans arm stak.

Janet Kearns, mother of two, 46, bags 6-years jail term for stabbing her boyfriend because he texted her to say ‘Happy birthday' instead of calling her. pic.twitter.com/KRBVNat8KV

— ?S.BLOG (@Beausteven_blog) June 9, 2020

Levensreddende operatie

Janet bleef kalm toekijken hoe er liters bloed uit de slagader van Alan gutste. Hij overleefde de aanval ternauwernood na een levensreddende operatie. De man heeft, een jaar na de aanval, nog steeds moeite om zijn rechterhand te bewegen.

“Ik zal die dag nooit vergeten”, vertelde hij aan de politie in een verklaring. “Toen ik daar op de grond lag en me steeds zwakker voelde worden, dacht ik echt dat ik dood zou gaan. Dankzij de snelle reactie van de hulpdiensten ben ik er gelukkig nog steeds. Ik zal hen altijd dankbaar zijn.”