BIZAR. Voor dit TikTok-trucje tegen puisten heb je slechts één opvallend ingrediënt nodig

BIZAR. Voor dit TikTok-trucje tegen puisten heb je slechts één opvallend ingrediënt nodig

Uiteraard zouden we je graag vertellen dat er een wondermiddeltje bestaat dat ervoor zorgt dat je nooit nog met die vervelende rood-witte bulten te maken krijgt. Een magisch drankje, een pil of een zalfje. Maar helaas, als het al bestaat, moeten we het zelf nog ontdekken. Tot die dag kiezen we dan maar voor damage control. 

Aardappel op je snoet

Op het internet doen heel wat trucjes de ronde die claimen je puisten binnen enkele minuten tot enkele dagen - afhankelijk van hoe realistisch die lifehacks zijn - weg te werken. Maar een TikTokster genaamd Celine Bouvie, ook wel gekend als Queen of queifs, kwam met een wel erg opvallende truc op de proppen. Ze smeert namelijk aardappel op haar huid van zodra er puisten de kop op steken.

Volgens Celine volstaat het om een schijfje aardappel met de vochtigste kant op de rode bult in kwestie te plakken. Het is de bedoeling dat dit enkele uren blijft zitten, dus je zal creatief uit de hoek moeten komen met plakband, pleisters, of een ander middeltje dat het ding op zijn plaats houdt. Enkele minuten na het aanbrengen zou je moeten voelen dat de huid kalmeert en minder opgezwollen voelt en een paar uur later zou je alleen nog een rood vlekje mogen zien, dat makkelijk te camoufleren is. Het filmpje werd al zo'n 13 miljoen keer bekeken, dus het internet is alvast enthousiast!