BIZAR. 'Seriekakker' geklist die meermaals behoefte deed op winkelparking

BIZAR. 'Seriekakker' geklist die meermaals behoefte deed op winkelparking

De eigenaar van de winkel verklaart dat de 51-jarige vrouw negen keer haar behoefte gedaan heeft op zijn parking, maar Grocer werd uiteindelijk slechts voor acht gevallen van bezoedeling van andermans eigendom aangeklaagd. De reeks kakincidenten begon afgelopen oktober. In december startte de politie een onderzoek.

"We troffen op de parking een hoop menselijke uitwerpselen aan met toiletpapier erop", legt de winkeleigenaar uit. "Dat gebeurde opnieuw en opnieuw." De man had bewakingscamera's geïnstalleerd rond zijn handelszaak om winkeldieven te identificeren, en ontdekte op die manier wie verantwoordelijk was voor de stoelgang op zijn parking.

Darmstoornis

Een agent betrapte Grocer op heterdaad toen ze vanop de bestuurskant van haar wagen haar gevoeg deed op de parking. Ze had eerst gewacht om toe te slaan tot de kust veilig was, toen de nabijgelegen pendeltrein en shuttlebussen vertrokken waren. Ze verklaarde tegenover de politieman dat ze lijdt aan een chronische darmstoornis: het prikkelbaredarmsyndroom, waardoor je plotseling heel dringend een grote boodschap moet doen. De agent wees haar toen op de vele nabijgelegen openbare toiletten, waarna de dame zich verontschuldigde.

Grocer is intussen vrij op borgtocht. Ze moet op 2 maart opnieuw voor de rechter verschijnen.