BIZAR. Operazangeres opgepakt omdat ze dirigent stalkte

BIZAR. Operazangeres opgepakt omdat ze dirigent stalkte

Aiko Miyamoto werd opgepakt in de zuidelijke stad Martina Franca nadat ze een rechterlijk bevel niet had nageleefd om uit de buurt van dirigent Sesto Quatrini te blijven.

In een interview met nieuwsagentschap Adnkronos zei Quatrini dat de Japanse vrouw hem al maandenlang achtervolgde. Ze dook op bij zijn operavoorstellingen in Italië, Spanje en Japan. Quatrini zei dat hij en de directeur van het operafestival van Martina Franca zelfs bodyguards inhuurden om zichzelf te beschermen tegen Miyamoto.

Aangevallen met schaar

Volgens Quatrini begon alles nadat de vrouw stand-inzangeres was geweest in een productie van Zingarelli's 'Giulietta e Romeo' die hij vorig jaar dirigeerde. Ze zou hem gezegd hebben dat ze "ofwel zijn assistente zou worden, ofwel zijn stalkster". Toen politieagenten haar een gerechtelijk bevel kwamen overhandigen, zou ze hen met een schaar hebben aangevallen.

"Behandeling nodig"

"Deze persoon heeft hulp nodig. Ze moet gerepatrieerd worden en een behandeling krijgen. In de plaats daarvan loopt ze rond en ruïneert ze mij, zelfs professioneel", zei Quatrini. Miyamoto's advocate zegt dat zo'n maatregel tot de mogelijkheden behoort.

Meest gelezen
 1. stafthumb

  Staf Coppens belandt in ziekenhuis na pijnlijk incident: «Veel beterschap!»

 2. temp2

  WTF! ‘Temptation’-Bert aangevallen door nieuwe vriend van Delphine

 3. hootersthumb

  Hooters-serveersters niet te spreken over nieuwe outfits: «De shortjes zijn veel te kort!»

 4. he-gong-2VCtLsPEaWI-unsplash

  Acht tips om thuis energie te besparen

 5. steventhumb

  Steven Van Gucht over derde prik: «Niet zinvol voor iedereen»