BIZAR. Operazangeres opgepakt omdat ze dirigent stalkte

BIZAR. Operazangeres opgepakt omdat ze dirigent stalkte

Aiko Miyamoto werd opgepakt in de zuidelijke stad Martina Franca nadat ze een rechterlijk bevel niet had nageleefd om uit de buurt van dirigent Sesto Quatrini te blijven.

In een interview met nieuwsagentschap Adnkronos zei Quatrini dat de Japanse vrouw hem al maandenlang achtervolgde. Ze dook op bij zijn operavoorstellingen in Italië, Spanje en Japan. Quatrini zei dat hij en de directeur van het operafestival van Martina Franca zelfs bodyguards inhuurden om zichzelf te beschermen tegen Miyamoto.

Aangevallen met schaar

Volgens Quatrini begon alles nadat de vrouw stand-inzangeres was geweest in een productie van Zingarelli's 'Giulietta e Romeo' die hij vorig jaar dirigeerde. Ze zou hem gezegd hebben dat ze "ofwel zijn assistente zou worden, ofwel zijn stalkster". Toen politieagenten haar een gerechtelijk bevel kwamen overhandigen, zou ze hen met een schaar hebben aangevallen.

"Behandeling nodig"

"Deze persoon heeft hulp nodig. Ze moet gerepatrieerd worden en een behandeling krijgen. In de plaats daarvan loopt ze rond en ruïneert ze mij, zelfs professioneel", zei Quatrini. Miyamoto's advocate zegt dat zo'n maatregel tot de mogelijkheden behoort.

Meest gelezen
 1. mileyrokthumb

  Miley Cyrus lokt commentaar uit met opvallend kort rokje: «Miley, alsjeblieft...» (foto’s)

 2. anunagertthumb

  Anuna De Wever reageert op heisa rond Gert Verhulst: «Een les voor mij»

 3. ElineDeMol

  Eline uit De Mol krijgt eerste kindje

 4. leenthumb

  Leen Dendievel haalt uit naar volger die kritiek heeft op haar outfit: «Dat kwam toch binnen»

 5. Gabby

  Lichaam vermiste Amerikaanse YouTube-ster hoogstwaarschijnlijk teruggevonden