BIZAR. Lay's lanceert drie originele chips smaken én trakteert op een gratis maal

BIZAR. Lay's lanceert drie originele chips smaken én trakteert op een gratis maal

En ook wat dat betreft hebben we allemaal onze go-to smaak. De één kiest steevast voor zout, de ander zweert bij paprika en nog anderen komen graag wat gewaagder voor de dag. De ene keer gaan ze voor oven baked, de week nadien kiezen ze voor een barbecuesmaak en de week daarna laten ze zich verleiden door een nieuwigheid in de supermarkt.

Fastfood

Als jij zo iemand bent, rep je je maar beter naar de chips rayon in je lokale winkel. Lay's heeft namelijk zonet drie nieuwe smaken gelanceerd die durfallen ongetwijfeld niet kunnen weerstaan. De chips kregen namelijk de smaak van drie welgekende fastfood restaurants: Lay's Pizza Hut™ Margherita, Lay's KFC® Original Recipe Chicken en Lay's Subway® Teriyaki. Niet voor mensen die liever op veilig spelen dus, maar ideaal als je je bezoekjes aan de fastfoodketens mist in coronatijden.

Gratis maal

Maar dat is niet alles. Op iedere Lay's® Iconic Restaurant Flavours' chipszak vind je namelijk een unieke code waarmee je een digitale voucher ontvangt die je recht geeft op een 2-voor-1-deal bij een van de drie restaurantketens. Je betaalt dus één maaltijd en krijgt er eentje gratis. Deze actie geldt van 1 mei 2021 tot en met 31 oktober 2021, dus tijd zat om ervan te profiteren. Voorlopig zijn de drie smaken tijdelijk, maar vanaf 1 september kan je op je favoriet stemmen. De winnaar belandt volgend jaar dan ook in het vaste assortiment.