BIZAR. Deze vrouw wil trouwen met een kroonluchter

Heel wat vrouwen dromen van hun huwelijksdag met hun witte prins of prinses op het witte paard. Ook deze Britse vrouw, al wil zij liever het ja-woord geven aan een kroonluchter.
door
silke.vandenbroeck
Leestijd 1 min.

Amanda Liberty houdt enorm veel van kroonluchters, zodanig veel zelfs dat ze er verliefd op wordt. Momenteel heeft de Britse relaties met verschillende kroonluchters, maar kroonluchter Lumiere is haar favoriet. Ze heeft haar ten huwelijk gevraagd en plant ondertussen het trouwfeest. Amanda zal officieel niet kunnen trouwen met haar geliefde, want ja, ze is en blijft een kroonluchter.

(Lees hieronder verder.)

Lumiere

"Niet gek"

De vrouw noemt zichzelf een ‘objectum sexual': “Ik ben vastberaden om deze ceremonie te houden, om te bewijzen dat ik er ben voor Lumiere en dat mijn liefde voor haar altijd zal branden. Ik weet nog niet welke jurk ik ga dragen, maar ik koop sowieso dezelfde ringen voor mij en Lumiere. Ik besef dat veel mensen dit raar vinden, maar ik ben niet gek.”

Liefde op het eerste gezicht

Amanda werd verliefd op Lumiere nadat haar LAT-relatie met Libby, ook wel gekend als het Vrijheidsbeeld, mislukte. De Britse kocht de 91-jarige Lumiere op Ebay. “Het was liefde op het eerste gezicht.”

Facebook / Amanda Liberty