Bizar. Deze vibrator kan je overdag dragen als ring

Bizar. Deze vibrator kan je overdag dragen als ring

Hoewel de vibrator allesbehalve een goed bewaard geheim is, wordt hij maar al te vaak weggestopt. Onder het bed, in de sokkenlade, in een doos in een doos in je nachtkastje... Hoe harder verstopt, hoe beter. Maar waarom eigenlijk? Zou het niet veel handiger zijn moesten we allemaal openlijk uitkomen voor deze intieme pleziermachientjes? Sterker nog: hoe zou het zijn om er gewoon mee over straat te kunnen paraderen? Enter de Palma.

Design

De naam Palma doet ons meteen denken aan tropische stranden en urenlang zonnebaden met een cocktail in de hand. De Palma waar we het nu over hebben, is misschien nog beter. De vibrator heeft veel weg van een hoogwaardig stukje design en kan je onbeschaamd rond je vinger dragen. Want ja, het seksspeeltje heeft de vorm van een statement-ring. In zilver of goud, naargelang je voorkeur.

Foto Unbound

En in gebruik?

Zelfs de verpakking van de vibrator doet denken aan een juwelenkistje. Tijdens het opladen wordt je nieuwste aanwinst verlicht en onderaan bevindt zich een lade voor de oplaadkabel. In gebruik kan je kiezen tussen vijf standen: drie normale, een die zich aanpast aan de hoek waarin je de Palma houdt en een die je helemaal zelf kan customizen. Je tikt in een ritme naar keuze op de vibrator en vervolgens onthoudt die dat 'deuntje'. Muziek - of simpelweg geluid - maakt de Palma niet. In tegenstelling tot sommige andere hoogstaande seksspeeltjes, moet je bij deze vibrator moeite doen om ook maar enig geritsel waar te nemen. Of je zelf ook stil blijft, is een andere kwestie.

Foto Unbound

Interesse? Voor 113 euro is de Palma van jou!