BIZAR. Deze tweeling hoopt zwanger te worden van 'gedeelde vriend'

BIZAR. Deze tweeling hoopt zwanger te worden van 'gedeelde vriend'

De 34-jarige zussen Anna en Lucy Decinque deden in het Britse televisieprogramma 'This Morningover' hun bijzondere plan uit de doeken. Zo legden de zusjes uit dat ze vroeger aparte relaties hadden, maar dat ze tegenwoordig hun huidige partner Ben Byrne delen. "Vroeger hadden we aparte vriendjes, maar Ben accepteert ons zoals we zijn", zei Anna in het praatprogramma. "In de relatie zijn we gelijk en van jaloezie is er geen sprake." Ook Lucy ziet geen graten in de relatie: "Als hij Anna kust, kust hij mij direct daarna".

De Decinque's vertelden ook dat hun vriend altijd het verschil tussen de twee zussen ziet en dat hij ze ook van elkaar kan onderscheiden. Zelfs als ze met elkaar telefoneren.

Obsessief

Het is duidelijk dat de drie klaar zijn voor een volgende stap. "We worden samen oud en zullen samen sterven", zei Anna nog. "We vriezen tegelijkertijd onze eitjes in. Het wordt een uitdaging, maar we willen nu eenmaal hetzelfde zijn. Het klinkt wellicht 'obsessief', maar dit is hoe we ons leven willen leiden.

De opvallende tweeling verscheen al vaker in het nieuws. Onder andere door hun transformatie om nog meer op elkaar te lijken. De zussen spendeerden namelijk al 250,000 dollar aan plastische chirurgie voor hun identieke verschijning. Op hun ‘plastische hoogtepunt' ondergingen ze veertien behandelingen in twee weken tijd.

Ook staan ze bekend om hun opvallende uitspraken: zo zouden ze maar een maaltijd per dag nuttigen en sporten ze maar liefs zes uur per dag.