BIZAR. Burger King-klant laat jobstudent doodschieten wegens "te lange wachttijd"

BIZAR. Burger King-klant laat jobstudent doodschieten wegens "te lange wachttijd"

Volgens de lokale tv-zender WKMG gebeurde het schietincident vorige zaterdag rond half acht 's avonds. Bij aankomst trof de politie de 22-jarige jobstudent Desmond Armond Joshua aan op de parking. Hij was er erg aan toe door een kogelwonde. De jonge twintiger werd nog in allerijl naar het ziekenhuis overgebracht, waar hij doodverklaard werd.

Volgens een getuige was het die avond bijzonder druk in het hamburgerrestaurant en ook in de drive-thru stond een lange wachtrij, waardoor klanten langer op hun bestelling moesten wachten dan normaal.

Wurggreep

Toen haar geduld opgeraakt was, stapte een vrouw die in haar auto zat aan te schuiven uit en schreeuwde de medewerkers toe dat ze haar man zou afsturen op het restaurant. Na dat dreigement kreeg ze het geld dat ze voor haar bestelling had betaald, 40 dollar, terug en werd ze verzocht om weg te gaan.

De vrouw bleef vervolgens nog enkele minuten staan op de parking, alvorens weg te rijden en even later terug te keren, deze keer vergezeld van een man in een witte truck. De man, de 37-jarige Kelvis Rodriguez-Tormes, daagde Joshua uit om te vechten. Toen een omstaander tussenbeide kwam, nam Rodriguez-Tormes de jobstudent in een wurggreep. Toen diezelfde getuige nogmaals ingreep, stoof de dader naar zijn truck om zijn vuurwapen te halen. "Je hebt twee seconden voordat ik schiet", zei hij tegen Joshua, alvorens een schot te lossen.

Kort daarna vluchtten zowel de dader als de vrouw in kwestie weg in hun wagens. De twee werden al snel gelokaliseerd en gearresteerd op beschuldiging van moord met voorbedachte rade. Volgens de politie was Joshua pas enkele dagen eerder aan de slag gegaan in de Burger King.