BIZAR. Bodybuilder wil trouwen met zijn opgesmukte seksrobot

BIZAR. Bodybuilder wil trouwen met zijn opgesmukte seksrobot

Volgens lokale media zijn de tortelduifjes al acht maanden aan het daten. Zijn Instagrampagina staat vol met romantische foto's van het stel.

Foto Instagram / @yurii_tolochko

Tolochko geeft toe dat ze af en toe ruzie hebben, maar hij bevestigt dat hij doodserieus is over zijn trouwplannen. Hij stuurde Margo onlangs naar een ziekenhuis om een plastische ingreep te ondergaan. "Haar media-optredens maakten haar wat onzeker", vertelde de man daarover. "Toen ik een foto van ons de wereld instuurde, kwam er veel kritiek en begon ze een complex te ontwikkelen." En dus moest de robot wat mooier gemaakt worden.

Foto Instagram / @yurii_tolochko

Volgens berichten behandelt de bodybuilder zijn seksrobot - die overigens een eigen Instagramaccount heeft - als een levend persoon. Hij heeft zelfs een job als opdienster in een café gevonden voor haar. De man stelt dat zijn mechanische geliefde geen hulp nodig heeft bij het stappen.

De twee vonden elkaar toen een jongeman Margo op café aanviel en Tolochko de aanvaller kon afweren. Sindsdien is het koppel onafscheidelijk. Wanneer de trouw zal plaatsvinden is niet duidelijk.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by OddJak / ???? ??????? (@yurii_tolochko) on