BIZAR. Beer bijt vrouw in bil op buitentoilet

Een survival-reisje naar Alaska is voor een Amerikaanse vrouw net nog dat tikkeltje spannender geworden. De vrouw zat op het buitentoilet toen ze plots in haar bil werd gebeten door een beer.
door
silke.vandenbroeck
Leestijd 1 min.

Shannon Stevens verbleef samen met haar broer en zijn vriendin in een joert in de buurt van het Chilkat meer. Na het avondeten besloot de vrouw om naar het buitentoilet te gaan. Toen ze ging zitten, voelde ze meteen dat ze door iets gebeten werd.

Toiletdeksel

"Ik had echt niet door dat het een beer was", vertelt Shannon aan de lokale nieuwszender KTUU. "Het deed gewoon ongelooflijk veel pijn, dus ik schreeuwde het uit." Daarop kwam haar broer uit de joert haar toegesneld om te zien wat er aan de hand was.

Samen tilden ze het toiletdeksel omhoog en hun monden vielen bijna op de grond van verbazing. "We zagen een groot berengezicht, dat ons gewoon aanstaarde."

Bizarre ervaring

De twee spurtten terug naar de joert, maar de wonde van Shannon bleek al bij al mee te vallen. Toen ze wat bekomen waren van de schrik, proesten de broer en zus in lachen uit. "We konden niet geloven hoe bizar het was."