Bijbel van Whitney Houston staat te koop voor 80.000 euro

Bijbel van Whitney Houston staat te koop voor 80.000 euro

De zangeres liet het boek achter in haar huurhuis toen ze verhuisde in 2011. Ze woonde er twee jaar. De eigenaar van het pand vond de bijbel in een doos vol met kleren en cd's. Dat legt hij uit aan nieuwssite TMZ. De man nam na zijn vondst contact op met de assistent van Houston. Die vertelde hem dat hij de doos mocht houden. De man gooide alles weg behalve de bijbel. "Die zou wel eens interessant kunnen zijn", dacht hij.

Persoonlijke aantekeningen

De verhuurder vraagt nu 80.000 euro voor het boek. Die prijs is zo hoog omdat Houston er heel wat in geschreven heeft. De zangeres krabbelde belangrijke data neer zoals haar huwelijksdag met Robert B. Brown in 1992 en de geboorte van haar inmiddels overleden dochter Bobbi Kristina Brown. Whitney Houston werd 48. Ze verongelukte in 2012 toen ze in bad verdronk in een hotel.

Veilingsite

Het boek wordt geveild op de website Moments In Time, waar nog andere hebbedingen van sterren in de aanbieding zijn. Zo kan je onder andere de ketting kopen die rapper Tupac droeg toen hij werd neergeschoten. Daarvoor betaal je 100.000 euro.