Bij tweede Temptation-kampvuur barst de bom

Bij tweede Temptation-kampvuur barst de bom

Na een wilde striptease met Parastoo krijgt Niels spijt van zijn nachtelijke escapades. Tegen beter weten in hoopt hij vurig dat Rosanna die beelden niet te zien krijgt, want die kunnen wel eens het einde van zijn relatie betekenen.

Tegelijk zit hij in met Parastoo, want hij is er steevast van overtuigd dat de wulpse verleidster hem écht leuk vindt. Maar daar denkt zij toch anders over. "Hij is een naïeve kerel die denkt dat ik hem echt leuk vindt", klinkt het al giechelend. In het vrouwenresort ontwaken de vier vrouwen na een nachtje dansen. Lize veegde haar zorgen over Jefferson van tafel en intussen lijken Lisa en verleider Karim naar elkaar toe te groeien.

Arrogante klootzak

Bij het vuurkamp is Jefferson als eerste aan de beurt, en hij ziet hoe Lize troost zoekt bij verleider Ken. "Hoe kan ze zo dom zijn?", vraagt Jeffie zich luidop af. Lize vindt het op haar beurt maar bizar dat haar vriendje zijn rug niet kan inzepen en de hulp nodig heeft van een verleidster. Zijn het nog meer excuses om bij Ken te zijn, Lize?

Niels heeft zich na zijn eerste kampvuur herpakt. Hij krijgt beelden van 'King Kong'-Alex te zien, waarin gezegd wordt dat 'Roosje' als vrijgezel uit Thailand zal terugkomen. "Het is gewoon een arrogante klootzak", reageert Niels. Vervolgens is het de beurt aan Rosanna, en vallen de monden van de dames open. Als ze te zien krijgen hoe Niels met zijn hand in het slipje van Parastoo zit, is voor de Nederlandse de maat vol. "Hij is vuil voor mij, ik gooi hem weg."

 

Ook Herbert stelt Jolien teleur door weeral het gezelschap van Saartje te zoeken. Zijn vriendin denkt ook dat hij gevoelens ontwikkelt. Herbert krijgt shots van een dansende Jolien voorgeschoteld. Wanneer hij ziet hoe close ze wordt met andere meisjes, vreest hij - half lachend - dat ze een lesbische kant heeft.

Gelukkig is er ook goed nieuws, want zowel Lisa als Merijn krijgen geen slechte video's van elkaar te zien. Zij hebben het meeste kans om als koppel uit 'Temptation Island' te komen.

Karaoke

Niels hoopte voor het kampvuur dat 'Roosje' zijn pikante beelden met Parastoo niet te zien zou krijgen. Internetgebruikers lieten zich ondertussen volledig meeslepen en maakten een echte mee-zinger.