Bij Fidea fiets je je eigen parcours

Bij Fidea fiets je je eigen parcours

Fidea is op zoek naar nieuwe collega's. “We zijn een verzekeraar in volle verandering met heel wat uitdagingen. Het aanwerven van ervaren mensen alsook veelbelovende starters is daarin cruciaal”, vertelt HR-advisor Eline Huys.

 

 

 

Fidea_extra1jpg

Welkom en Onthaal

Je start je parcours bij Fidea met een uitgebreide rondleiding op de werkvloer. Je maakt kennis met je mentor, de collega die je de eerste maanden bijstaat en waar je steeds terecht kan met je vragen over het reilen & zeilen bij Fidea. We organiseren ook twee keer per jaar een introductiedag voor nieuwe medewerkers. Het perfecte moment om Fidea alsook je collega's beter te leren kennen. Afsluiten doen we met een kookworkshop waar we samen de handen uit de mouwen steken om een lekker hapje te bereiden.

 

Fidea_extra4

Coaching en Begeleiding

Al onze medewerkers hebben op regelmatige tijdstippen een persoonlijk gesprek met hun leidinggevende om zo vinger aan de pols te houden: Wat loopt goed? Wat heeft de medewerker nog nodig? Ook bepaalde verwachtingen worden besproken zodat bij de evaluatie alle feedback al op tafel ligt. Wat we belangrijk vinden, is dat de medewerkers zelf hun koers mee kunnen bepalen. Zo zijn ook opleidingen intern of extern altijd bespreekbaar.

 

Fidea_extra3Veerkracht en Welzijn

Fidea is als werkgever begaan met het welzijn van haar medewerkers. Zo hebben we aandacht voor een gezonde work-life balance. Daarnaast kan je als medewerker heel wat ideeën zelf lanceren. De werkgroep ‘Veerkracht' organiseert originele activiteiten zoals een fietsdag, meteen ook een link naar onze sponsoring van het Telenet Fidea Cycling Team. Ook de directie fietst die dag mee. De Linked-werkgroep focust zich meer op teambuildingactiviteiten zoals een jaarlijkse quiz, het sinterklaasfeest en een familiedag. Voor ieder wat wils!

Kortom: bij Fidea fiets je je eigen parcours (lacht).

Fidea_logo

Dit artikel wordt u aangeboden door onze partner Fidea

www.fideajobs.be