Bij deze supermarkt koop je binnenkort een geweldige en budgetvriendelijke pizzaoven

Nu de vaccinatiecampagne goed op gang komt, zien we de toekomst maar al te graag rooskleurig in. We zien onszelf deze zomer al genieten van een welverdiende vakantie en gezellig barbecuën met vrienden. En als je die barbecue nog wat extra’s wil geven, passeer je binnenkort best eens bij Lidl.

door
Redactie online
Leestijd 1 min.

Bij een barbecue denken de meesten onder ons meteen aan kilo’s gebraden vlees, aardappelen in de schil en koude pastasalades. Oftewel het barbecuepack voor beginners. Hoewel er uiteraard niets mis is met zo’n klassieke invulling, kan je de dingen ook een stuk breder zien.

Barbecue

De mogelijkheden op de barbecue zijn eigenlijk eindeloos. We schreven eerder al over desserts die je zonder problemen kan klaarmaken boven het vuur, of wat dacht je van barbecuerecepten voor vegetariërs? En nu hebben we ook goed nieuws voor pizzafanaten. Supermarktketen Lidl pakt vanaf 4 juni namelijk uit met een heuse pizzaoven voor op de barbecue. Of je nu een exemplaar hebt dat werkt op gas of beroep doet op klassieke houtskool, het kan allemaal. Bovendien is het prijskaatje ook nog eens erg aanlokkelijk: je koopt de oven voor slechts 39,99 euro via de webshop.