Bewusteloze modellen stellen nieuwe collectie van Victoria Beckham voor

Bewusteloze modellen stellen nieuwe collectie van Victoria Beckham voor

Oud-spice girl Victoria Beckham heeft nieuwe foto's getoond van haar herfstcollectie. Op meerdere foto's van de Drop Dead Gorgeous-collectie poseert een model alsof ze bewusteloos is.

De Amerikaanse pers noemt de foto's "nogal onconventioneel. Het model ligt erbij ligt alsof ze dood of bewusteloos is." Of dit de bedoeling was van de echtgenote van David Beckham is niet duidelijk. Het label zelf beschrijft de collectie als "vrij, krachtig en grappig. De belangrijkste elementen zijn gemaakt van klassieke stoffen zoals tweed, leer en gingang (gekleurd katoenen weefsel). Met die stoffen wordt gespeeld om zo een nieuw, modern statement te creëren."

De kledinglijn richt zich voornamelijk op jongere klanten. De collectie voor de winter en herfst dit jaar focust zich op jurken, maar bevat ook wikkelrokjes, skinny en rekbare broeken en de zogenoemde 'peplum' tops. Dat zijn tops die vanaf je middel wijd naar beneden lopen.

Fotograaf Colin Dodgson maakte de foto's. "De afgelopen vier seizoenen hebben we een fotograaf uitgenodigd om de collectie te interpreteren op zijn eigen, creatieve manier", zegt Victoria Beckham. "Dit seizoen hebben we met Colin Dodgson gewerkt. Hij is bekend vanwege zijn eigenaardige fotostijl."

In een eerder interview met The Telegrap gaf Beckham aan dat ze "een sexy jurk wilde". "Hoe meer ik mij met mode bezighoud, hoe meer ik jassen, hoeden, broeken en laarzen draag. Terwijl ik aan mijn collectie werkte, dacht ik: ik wil dat het allemaal wat sexier wordt."