Betrokken met lichte regen

Betrokken met lichte regen

Vandaag wordt het betrokken met soms lichte regen. Het is erg zacht met maxima tussen 8 en 12 graden. Ook morgen wordt het regenachtig en erg zacht, tot 13 graden. Vrijdag valt er eerst wat regen, later wordt het droog met opklaringen bij zo'n 9 graden in het centrum. Dat meldt het KMI. Vandaag is het meestal zwaarbewolkt of betrokken en valt er soms wat lichte regen of motregen. De maxima liggen tussen 8 en 12 of lokaal 13 graden. De zuidwestenwind waait steeds matig. Woensdagavond en -nacht blijft het betrokken met lichte tot matige regen. De temperatuur evolueert nauwelijks. De minima liggen tussen 7 en 11 graden bij een matige zuidwestenwind. Aan zee staat een soms vrij krachtige wind met rukwinden rond 50 kilometer per uur.

Mogen hangt er veel bewolking met soms wat regen of enkele buien. Tegen de avond wordt de neerslag wat intenser. Het blijft erg zacht met maxima tussen 9 en 13 graden. De zuidzuidwestenwind is matig of soms vrij krachtig, vooral naar de avond toe.

Ook vrijdag is het eerst betrokken met soms wat regen. In de loop van de dag wordt het droger met opklaringen vanuit het westen. In de Ardennen kan het evenwel tot de avond regenachtig blijven. We verliezen enkele graden en komen uit op maxima tussen 4 en 9 graden. De westen tot noordwestenwind blijft matig waaien.

bron: Belga