Betaalbare trouwjurk van Zeeman raakt meteen uitverkocht

Betaalbare trouwjurk van Zeeman raakt meteen uitverkocht

De Nederlandse textielketen Zeeman pakt op de website uit met een betaalbare trouwjurk voor verloofden. "Als je gaat trouwen lijkt het wel alsof alles duur moet zijn. Anders is het niet goed. Zo zien wij dat dus niet. Je trouwjurk hoeft echt niet de duurste kledinguitgave van je leven te worden. Om te bewijzen dat het goedkoper kan, hebben wij een eigen trouwjurk ontworpen. Onze trouwjurk kost maar 29,99 euro. En we zijn trots op het resultaat", staat er te lezen. De prijs en het ontwerp hebben gewerkt, want overal in Nederland is de voorraad van 1.500 jurken uitgeput.

"Van zo'n succes konden we alleen maar dromen", zegt Caroline van Turenhout tegen RTL Nieuws. De witte creatie is in India vervaardigd uit tule en satijn. De aanpasbare lengte van de rok en de rekbare top zorgen ervoor dat alle lichaamstypes erin passen.

De laatste levering is al gepland voor volgende week omdat het een éénmalige actie is. Verschillende Nederlandse media melden dat er ondertussen al exemplaren voor hogere bedragen aangeboden worden op de tweedehandssite Marktplaats.

Foto Zeeman.com