Bereken hoeveel je verdient tijdens een grote boodschap op je werk

Bereken hoeveel je verdient tijdens een grote boodschap op je werk

Tijd is geld. Werkgevers willen beschikken over je diensten, in de hoop dat je hen winst en rendement kan opleveren, en betalen je daarvoor een vaste som per uur. Dat is een fair systeem en het wordt dan ook al eeuwen zo gehanteerd. Maar er zit een gat, sorry daarvoor, in het systeem.

Een mens moet zich af en toe ontlasten. Het is een biologische evidentie. Dat een dergelijke verwijdering van fecaliën ook tijdens de werkuren voorvalt, is onontkomelijk. Ondertussen blijft de werkklok wel verder tikken en verdien je dus een deel van je uurloon, zonder dat je er iets voor moet doen. Tenzij persen natuurlijk.

Als je wilt weten hoeveel je verdient tijdens een wc-stonde, dan bestaan er verschillende apps en websites perfect op jou maat. Workpoop.com verleent je een tweedelige dienst. Allereerst kan je berekenen hoeveel één poeptrip je oplevert. Daarnaast kan je uitzoeken hoeveel je op een heel jaar verdient.

De mobiele poeper kan kiezen uit verschillende opties. Zowel Poop Salary, Paid To Poo Calculator als Pooptime zullen je met alle plezier een handje helpen. Om de berekening te maken, welteverstaan, niet om bepaalde exitzones af te vegen.

Heb je het uitgerekend? Laat ons dan weten hoeveel de storting je heeft opgebracht.

Foto Pixabay