Ben jij een WOW-werknemer?

Ben jij een WOW-werknemer?

Wat is een WOW-werknemer?

Een WOW-werknemer heeft de unieke vaardigheid om anytime – anyplace in actie te schieten als de job dat vereist. Hoort de WOW-werknemer dat er stapvoets verkeer is richting het kantoor? Terwijl deze moderne medewerker zijn/haar laptop opstart, stuurt hij of zij een berichtje naar de baas om die op de hoogte te brengen van de situatie. Een paar uurtjes thuiswerk verzetten en richting collega's vertrekken wanneer de weg vrij is, is de normaalste zaak van de wereld.

Eenmaal aangekomen op kantoor is de WOW-medewerker een heuse teamplayer. Opbouwende kritiek geven, maar evengoed feedback verwerken. Mede dankzij de sociale media kan de WOW-werker terugvallen op een breed netwerk bij

een onbekende situatie. De waarden en maatschappelijk impact van het bedrijf hebben ook geen geheimen voor de WOW-ambtenaar.

Hoe WOW werk jij?

Selor heeft een heuse game gemaakt waarmee jij je WOW-gehalte kan testen aan de hand van alledaagse werksituaties. Kan je met je originele ideeën voorkomen dat het bedrijf verliest maakt? Reserveer je de vergaderzaal of organiseer je een videoconference met die verre collega? Weet je welk cadeau je baas op prijs zou stellen? Ontdek het op hoewowwerkjij.be!