Ben je klaar voor We Can Dance?

Ben je klaar voor We Can Dance?

Twee dagen lang wordt het strand van Zeebrugge omgetoverd tot een sfeervolle woestijn. In die woestijn bevinden zich maar liefst vijf podia, die zowel de hiphopfans als houseliefhebbers op hun wenken bedienen.

Dress to impress

Mode en muziek gaan al langer hand in hand, maar de organisatie van We Can Dance moedigt de festivalgangers aan om dit weekend echt alles uit de kast te halen. Dankzij de aanwezige tapijten, sfeervolle kaarsjes, sluiers en cactussen krijg je op het festivalterrein een instant Marokko-gevoel. Om niet uit de toon te vallen is dus alles geoorloofd: doorkijkrokken, blouses en sluiers, henna, kleurige patronen, sandalen, flushes… Het kan niet gek genoeg zijn!

Meer dan muziek

Toch heeft We Can Dance veel meer te bieden dan mode en muziek. Zo is er ook een gigantische foodmarkt waar je gerechten kan vinden die speciaal voor het festival gecreëerd zijn. En liefhebbers van de meer verfijnde keuken kunnen een plaatsje reserveren bij The Jane, dat twee dagen lang de deuren sluit om de festivalgangers in de watten te kunnen leggen.

Experimenteer erop los

In het leven moet je soms je grenzen verleggen en je horizon verruimen. Wie graag wil experimenteren is hier aan het juiste adres. Verlang je al een tijdje naar een make-over, proef je graag eens van een exotische tajine of heb je altijd al een (tijdelijke) tattoo gewild? Het kan allemaal op We Can Dance.

Info en tickets: wecandance.be