Belgen in het buitenland - PSG walst zonder Meunier over Montpellier

Paris Saint-Germain heeft woensdag een inhaalwedstrijd van de zeventiende speeldag in de Franse Ligue 1 met 5-1 gewonnen van Montpellier. Thomas Meunier ontbrak. De Rode Duivel is nog altijd niet hersteld van een hersenschudding die hij twee weken geleden opliep. Layvin Kurzawa (13.) opende al snel de score voor de Parijzenaars, Florent Mollet (31.) maakte vervolgens gelijk. Nog voor de rust bracht Angel Di Maria (45+1.) PSG opnieuw op voorsprong, Petar Skuletic (73.) maakte er in de tweede helft met een owngoal 3-1 van. Twaalf minuten voor tijd volgde zowaar nog een owngoal, deze keer van Hilton. Amper een minuut later legde Kylian Mbappé de 5-1 eindstand vast.

De voorsprong van PSG op nummer twee Lille loopt op tot vijftien punten, en de mannen van coach Thomas Tuchel hebben nog een inhaalwedstrijd te goed. Montpellier is zesde.