Belgen in het buitenland - Lukaku helpt Inter met doelpunt aan zege in Milanese derby

Inter heeft zaterdag op de vierde speeldag van de Italiaanse Serie A de stadsderby tegen AC Milaan met 0-2 gewonnen. Rode Duivel Romelu Lukaku maakte het tweede doelpunt. In de eerste helft werd er niet gescoord, kort na de pauze bracht Marcelo Brozovic (49.) Inter op voorsprong. Twaalf minuten voor tijd deed ook Lukaku zijn duit in het zakje. Hij sprong enorm hoog op een voorzet van Barella en kopte de 0-2 vanuit een niet al te makkelijke positie voorbij doelman Donnarumma.

Inter liet nog geen punt liggen dit seizoen en klimt opnieuw over Juventus naar de leiding. AC Milaan staat met zes punten op een teleurstellende negende plaats.