Bekende zangeres deelt foto van dochter. Zie jij wie haar moeder is?

Zo moeder, zo dochter. En dat is ook duidelijk het geval bij deze dochter van een van de Spice Girls. Maar wie juist? Wel, het is de dochter van
door
koen.de.nef
Leestijd 1 min.
...

Geri Halliwell, oftewel Ginger Spice! Bluebell Halliwell werd vandaag immers 15 jaar en voor die gelegenheid deelde haar 48-jarige mama enkele foto's van haar. “Alweer een jaartje ouder. Het is ongelooflijk om je als persoon te zien groeien. We zijn zo trots op jou! We houden van je, Blue”, schrijft Geri op Instagram.

Twee druppels water

Heel wat volgers zien veel gelijkenissen tussen Geri en Bluebell. “Ze lijkt sprekend op jou”, “Mini Geri”, “Ze heeft de mooie lach van haar mama”, en “Ze lijkt als twee druppels water op jou”, klinkt het onder meer. Sommigen vinden dat ze ook iets weg heeft van Miley Cyrus in haar jonge jaren. “Ze lijkt op Miley Cyrus toen ze Hannah Montana speelde”, lezen we ook.

Bluebell is de dochter van Geri en haar vorige vriend Sacha Gervasi, een 55-jarige Brits-Amerikaanse filmregisseur. Sinds 2015 is Geri getrouwd met voormalig Brits autocoureur Christian Horner (47).

Klik hieronder op het pijltje naar rechts om alle foto's te bekijken.