Begeerlijke Amanda Holden viert tienjarig huwelijk op de Malediven

Begeerlijke Amanda Holden viert tienjarig huwelijk op de Malediven

Amanda Holden en Chris Hughes stapten op 10 december 2008 in het huwelijksbootje, twee jaar nadat ze hun eerste dochter, Alexa (12), kregen. Zes jaar later beviel de knappe Britse van haar tweede dochter, Hollie (6).

Om hun tienjarig huwelijk te vieren, vloog het gezinnetje naar South Ari Atoll, een vijfsterrenresort op de Malediven waar een kamer minstens 315 euro per nacht kost. De 47-jarige presentatrice poseert onder meer in een rode bikini met een even rood ijsje in haar handen. “Tip 1. Always match your ice cream to your #Bikini”, titelt ze de foto.

Miskraam

Amanda Holden is vooral bekend van het televisieprogramma ‘Britain's Got Talent', waarin ze samen met Alesha Dixon, David Walliams en de meedogenloze Simon Cowell op zoek gaat naar verborgen talent.

In februari 2011 had Holden een miskraam, een verschrikkelijk moment dat ze nooit zal vergeten. “Ze scanden mijn buik, en dat was een van de meest surreële momenten uit mijn leven. Ik herinner me dat ik een vrouw hoorde schreeuwen, en dat ik dacht: ‘Vanwaar komt dat geschreeuw?' Het kwam van mezelf en ik wist niet eens dat ik het was. Het was zo vreemd, zo verschrikkelijk”, vertelde ze onlangs in een podcast van Happy Mum Happy Baby.

https://www.instagram.com/p/Bqo0jjBHxOC/

https://www.instagram.com/p/BqiHJn5nLIk/

https://www.instagram.com/p/BqjyvxaHNTJ/

https://www.instagram.com/p/BqhDCLwHfib/