IN BEELD. Romantische boomhut is populairste plek op Airbnb

IN BEELD. Romantische boomhut is populairste plek op Airbnb

Dat de boomhut midden in de bossen van Atlanta gesmaakt wordt door vakantiegangers, is een understatement van jewelste. De pagina op Airbnb wordt maar liefst 300.000 keer per maand bekeken. Bovendien telt de bijzondere verblijfplaats meer dan 247 positieve reviews en staat de plek op het verlanglijstje van meer dan 147.000 globetrotters.

Drie hutten

De Secluded Intown Treehouse, zoals de plek officieel heet, bestaat eigenlijk uit drie aparte boomhutten. De drie houten gebouwen worden met elkaar verbonden door loopbruggen, die vrolijk versierd zijn met gezellige lichten. Volgens de beschrijving op de online verhuursite staat de woonkamer vol met antieke meubels, heb je vanop het terras een magnifiek uitzicht en staat er in de slaapkamer een bed dat je naar buiten kan rollen.

A post shared by Peter Bahouth (@pbahouth) on

Peter Bahouth heeft de magische plek in zijn uppie gebouwd. De Amerikaan begon zo'n 18 jaar geleden aan zijn project, maar was oorspronkelijk niet van plan om de woonst te verhuren. Pas met de komst van Airbnb, begon hij dat te overwegen.

Wil je er wel eens overnachten? Dan is op tijd reserveren de boodschap. Tot en met april volgend jaar zit de boomhut quasi volgeboekt. Bovendien moet je best diep in de buidel tasten, want een nacht kost al 375 dollar (325 euro).

A post shared by Peter Bahouth (@pbahouth) on

A post shared by Peter Bahouth (@pbahouth) on