Bedrijf verhuurt sekspop die lijkt op je overleden partner

Bedrijf verhuurt sekspop die lijkt op je overleden partner

Ieder zijn ding, zeker in de slaapkamer. En voor elk van die specifieke voorkeuren bestaat er wel een sector of een winkel. Neem nu het bedrijf van de Britse Jade Stanley. Zij verhuurt sekspoppen, maar dan met een hoek af. Stanley focust zich specifiek op mensen die op zoek zijn naar een pop die lijkt op hun overleden partner. En volgens haar gaan de zaken heel goed.

"De klanten huren de poppen niet voor een 'onsmakelijke' reden", vertelt ze aan NYPost. "Ze geven de mensen steun en het laat hen toe om een stukje van hun dierbare bij zich te houden. Het is ook goed voor mensen die zich niet op hun gemak voelen als ze mensen moeten benaderen."

"Ik bekijk het uit een andere invalshoek"

Stanley bezit al een keten van zonnebankcentra, maar raakte geïnteresseerd in de sekspoppensector toen ze er 18 maanden geleden een artikel over las. "Ik zag dat veel van mijn concurrenten hun aanbod vanuit een seksueel oogpunt opstelden. Ik wou het van een andere invalshoek bekijken en mensen steun bieden. Het is een heel discrete dienst, met betrouwbare koeriers die het pakje aan je deur komen afleveren."

Opvallend is dat het bedrijf van Stanley de poppen te huur aanbiedt. Na gebruik worden ze naar een gespecialiseerde firma gebracht, waar ze grondig uitgekuist worden. De artificiële vagina wordt ook vervangen door een nieuwe, zodat de pop opnieuw klaar is voor gebruik.