Bebe Rexha geeft seksistische producer lik op stuk met gewaagde foto

Bebe Rexha geeft seksistische producer lik op stuk met gewaagde foto

Een mannelijke producer liet de 29-jarige zangeres van de hit ‘Last hurrah' weten dat ze te oud aan het worden is om zich te profileren zoals ze doet. Volgens hem horen zangeressen van 29 jaar geen sexy foto's van zichzelf meer te delen op Instagram.

Wijzer en sterker

Bebe was niet te spreken over zijn kritiek en antwoordde gevat. “Ik ben het beu om in een hokje geplaatst te worden. Ik bepaal mijn eigen regels wel. Ik ben het zat dat vrouwen gelabeld worden als ‘oude zeuren' naarmate ze ouder worden en mannen sexyer worden met de leeftijd. Eind deze maand word ik 30 en weet je wat? Ik loop er niet van weg. Ik ga niet liegen over mijn leeftijd of zingen over zaken die beter zullen verkopen omdat ze ‘jonger' klinken. Ik ga mijn leeftijd vieren omdat ik wijzer en sterker geworden ben. En ik ben veel beter in bed dan tien jaar geleden”, schrijft ze naast een foto van zichzelf in lingerie.

Sexy zangkoningin

Haar betoog werd door heel wat volgers toegejuicht, maar tevens door enkele grote bekendheden. Zo reageerde Taylor Swift met de volgende woorden: “Snoer hen de mond! 29-jarigen aan de top!”.

Ook Rita Ora schreef enkele bemoedigende woorden. “Mijn sexy zangkoningin. Je bent mooi, wordt sexyer met de leeftijd en je talent ZINGT voor zichzelf. Blijf je eigen regels bepalen”, klonk het.

https://www.instagram.com/p/B1EYi9KlvEL/