Bastille in de bres voor Music for Life

Bastille zal op 28 september optreden in de AB ten voordele van Music for Life. De opbrengst van het concert gaat integraal naar Unicef.
door
Tom Kostermans
Leestijd 1 min.

Het optreden van Bastille is een voorproefje voor De Warmste Week, dat dit jaar plaatsvindt van 18 tot en met 24 december en kadert binnen Music for Life, de jaarlijkse solidariteitsactie van Studio Brussel in samenwerking met de Koning Boudewijnstichting. Net als vorige jaar wordt De Warmste Week georganiseerd op domein De Schorre in Boom.

"We hebben Unicef gekozen omdat ze zich overal ter wereld bekommeren om kinderen, en meer in het bijzonder voor hun inzet voor de kinderen in Syrië. Het is gewoon een steengoede zaak om te ondersteunen", postte Bastille op Facebook.

"Elk klein beetje dat we kunnen doen... Wij kunnen het ons niet voorstellen: zo in gevaar zijn dat je alles, je thuis, je werk, je school, achterlaat. Het is gewoon vreselijk en ik ben blij dat wij niet in die situatie zitten. Ik ben maar een idioot in een band, maar ik denk dat je echt harteloos moet zijn om er ongevoelig voor te blijven", vertelt zanger Dan Smith aan Studio Brussel.

Foto AFP / B. Guay