Bassie en Adriaan schrijven allebei een boek

Bassie en Adriaan schrijven allebei een boek

Het boek van de 74-jarige Aad van Toor heet 'Moe, ik kan een salto' en komt eind juni uit. Het is een autobiografie waarin hij terugblikt op zijn hoogte- en dieptepunten. De 81-jarige Bas van Toor verzamelt de columns en anekdotes die hij eerder al schreef. Voor zijn boek heeft de clown echter nog geen titel.

Overzichtstentoonstelling

De lancering van de twee boeken valt samen met de grote overzichtsexpositie van het tweetal die deze zomer te zien is in Nederland. De tentoonstelling toont honderden spullen uit het rijke televisie- en circusverleden van het succesvolle duo.

35 jaar lang

Bas en Aad van Toor braken in de jaren zestig door als acrobatenduo 'The Crocksons'. Met hun beroemde stoelenact reisden ze de wereld rond. Vervolgens gingen ze als Bassie & Adriaan verder. De twee waren 35 jaar lang te zien in een groot aantal televisieseries.

Nog steeds populair

Hoewel Bassie en Adriaan niet meer actief optreden, zijn ze nog steeds erg populair. Zo ontvingen ze twee jaar geleden een grote oeuvreprijs. Onlangs kwam er ook een grote box uit met alles wat Bas en Aad van Toor ooit voor televisie hebben gemaakt.