Bart De Pauw is terug met nieuw sketchprogramma

Bart De Pauw is terug met nieuw sketchprogramma

Een 'influencer' is iemand die via sociale media invloed uitoefent op een bepaalde doelgroep. Het is de stem van de nieuwe generatie en de titel van het nieuwe sketchprogramma.

Kleine afdruk

In 'De Influencers' wordt op humoristische wijze de draak gestoken met mensen die zich via sociale media trachten te profileren als trendsetters. Het nieuwe programma gaat volgens VIER ook een beetje over "mensen die een verschil willen maken in dit aardse leven en willen meetellen door een kleine afdruk te maken van hun bestaan".

Komische acteurs

De personages worden gespeeld door bekende en nieuwe komische acteurs, onder wie Hakim Chatar, Rik Verheye, Louise De Bisscop, Joke Emmers, Eva Binon, Stijn Steyaert, Tom Audenaert en Andrew Van Ostade. De regie van 'De Influencers' is in handen van Peter (Pietje) Horsten, Bart De Pauw en Kenneth Taylor.

Seksueel grensoverschrijdend gedrag

De Pauw kwam begin november 2017 in opspraak nadat enkele vrouwen die met hem hadden gewerkt hem beschuldigden van seksueel grensoverschrijdend gedrag. De VRT besloot daarop om de samenwerking met hem volledig te beëindigen. De Pauw zelf stapte in februari 2018 op als zaakvoerder bij het productiehuis.

Voorlopig geven de zender, het productiehuis en de acteurs niet meer informatie. VIER heeft naar eigen zeggen al verschillende keren benadrukt dat De Pauw achter de schermen werkt voor de zender.

Meest gelezen
 1. belgaimage-168286129-full

  Vaarwel auto! Dit valt er zoal te beleven op autoloze zondag

 2. tesla website

  Man wil ongeluk in scène zetten, maar wordt betrapt door Tesla (video)

 3. winnie omslag

  SCHATTIG. Je kan nu logeren in het huis van Winnie de Poeh (foto’s)

 4. scott-van-hoy-7RlamGIUE8A-unsplash

  Flessenpost uit Japan na 37 jaar aangespoeld in Hawaï: «We hadden dit nooit verwacht»

 5. Foto Unsplash

  MOBILITY. Bakfiets of kinderzitje? Zo neem je je kinderen veilig mee op de fiets