Bale toch jaloers op Batman-rol voor Ben Affleck

Bale toch jaloers op Batman-rol voor Ben Affleck

Vorig jaar explodeerde het internet toen bleek dat Ben Affleck gecast was als Batman in de komende Batman v Superman: Dawn of Justice film. In het laatste nummer van Empire onthulde Bale zijn reactie op het nieuws dat hij niet meer in de huid zou kruipen van de Dark Knight.

"Ik moet in eerste instantie toegeven dat, ook al voelde ik dat het het juiste moment was om te stoppen, er altijd in mijn achterhoofd een stemmetje zei: "Laten we er nog eentje doen"," verklapte Bale in het tijdschrift. "Dus toen ik hoorde dat iemand anders het mocht doen, heb ik een half uur in het niets zitten staren."

Eén woord viel echter op toen Bale de casting beschreef: "Het feit dat ik jaloers op iemand anders ben die Batman zal spelen. Ik denk dat ik er nu wel over zou moeten zijn." Dat betekent dat Bale jaloers is geweest sinds de aankondiging hoewel interviews van vorig jaar er totaal anders uit zien.

In november vorig jaar leek Bale zich niets aan te trekken van het nieuws. Hij wenste Affleck ook het beste en leek het hoofdstuk afgesloten te hebben.